ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ PAPYRUS NEWS!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ,σε ηλικία 5 χρονών (βίντεο)

 Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών , στην τοπική ομάδα της Γκραντόλι με προπονητή τον πατέρα του.Από τον πρώτο κιόλας καιρό άρχισε να φαίνεται το σπάνιο ταλέντο του και το 1995 μετακόμισε στην Νιούελς Όλντ Μπόις.
Στην ηλικία των 10 ετών ,του διαγνώστηκε μια ορμονική αρρώστια η οποία επηρέαζε την σωστή ανάπτυξη του οργανισμού και οι γιατροί δίναν ελάχιστες πιθανότητες για καριέρα στο ποδόσφαιρο.Υπήρχε ,βέβαια, μια θεραπεία με ένεση 75 μικρογραμμαρίων λεβοθυροξίνης , η οποία θα έπρεπε να του χορηγηθεί για 30 μήνες .Δυστυχώς όμως καμία ομάδα από αυτές που ενδιαφέρονταν για τον ''Λίο'' δεν του κάλυπτε οικονομικά το φάρμακο κόστους 900 ευρώ!

Στα 13 του χρόνια , έγινε η μεγάλη στροφή στη ζωή του , καθώς έκανε τα πρώτα του δοκιμαστικά με την ομάδα της Μπαρτσελόνα , όπου έπειτα από πολλές πιέσεις δικών του ανθρώπων προς την διοίκηση ,εντάχθηκε στην ομάδα της Καταλονίας. Το μεγάλο ευτύχημα για τον μικρό άσσο, ήταν ότι η ηγεσία συμφώνησε να του χορηγήσει τη θεραπεία ,υπογράφοντας ένα συμβολικό συμφωνητικό πάνω σε μια... χαρτοπετσέτα!

Η πορεία του ''Λίο'' στην ομάδα ήταν ονειρική ,τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του , που τελικά εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ισπανία.

Παρακάτω το βίντεο με τον μικρό Λιονέλ Μέσι , στα 5 του Χρόνια:

1 σχόλιο: