ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ PAPYRUS NEWS!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχει σύστημα στο Σκρατς;








Έχετε 10 ευρώ και θέλετε να τα ξοδέψετε στο σκράτς; Εδώ μερικές συμβουλές για το πως θα μπορούσατε να αξιοποιησετε αυτα τα 10 ευρώ!
  1. Ξοδέψτε τα σε διαφορετικά σκρατς!Υπάρχουν του 1€ των 2€ των 3€ και των 5€. Επιλεξτε τα ξεχωριστα γιατι ετσι υπάρχουν ισως παραπάνω πιθανότητες να κερδίσετε ακομα και σε 2 δελτια !Οσο μπορείτε αποφευγετε να διαλεγετε μια συγκεκριμενη σειρα .Οι πιθανοτητες ειναι λιγοτερες.
  2. Ξοδέψτε τα 10 ευρω ,ενα-ενα! Εαν θέλετε να επιλέξετε μια σειρά του ενός ευρώ ,μην βιαστείτε να τα ξοδεψετε όλα μαζι, γιατι εαν το νικητηριο δελτιο ειναι το πρωτο ή το δεύτερο τότε θα έχετε ξοδεψει αλλα 8-9 ευρω χωρίς νόημα!Βεβαια πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πεταχτεί κάποιος και να πάρει το επόμενο!!Εκει προσέξτε να μην παίζει άλλος σκρατς ή να πάτε σε ώρες πιο ήρεμες…
  3. Στρατηγική :»Παίρνω το επόμενο»! Εάν πετύχετε κάποιον να παίζει σκρατς (και καταφέρετε να δείτε ποιο παιζει) τότε μπορείτε να τον παρακολουθήσετε (όσο γίνεται μην σας πάρει και χαμπάρι) και αν διαπιστώσετε ότι δεν πιανει κάτι στα δελτία που έχει παίξει τότε τρέξτε και τσιμπήστε τα επόμενα!!Πάντα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες!!
    Νικητήριο Δελτίο 500.000 ευρώ
  4. Παίξτε σε βάθος χρόνου ! Κρατήστε τα 10 ευρώ και χαλάστε τα σταδιακά 1€-2€ τη βδομάδα και ίσως το πακέτο που έχει παραλάβει ο πράκτορας την επόμενη βδομάδα να έχει το υπερτυχερό δελτίο που ψάχνετε!!
  5. Μην αγοράσετε ποτέ σκρατς! Ωραία τα τυχερά παιχνίδια αλλά δυστυχώς αν στηριζόμαστε στην τύχη μας δεν πετυχένουμε και πολλά !! Οπότε αξιοποιήστε με άλλο τρόπο τα υπερπολύτιμα ευρώ σας!!Σε κάτι πιο χρήσιμο…
  6. Αυτές λοιπόν είναι μερικές συμβουλές από προσωπική εμπειρία και όχι απο κάποια συγκεκριμένη τακτική!Πάντα σε όλα αυτά παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη οπότε δεχτείτε τα ώς συμβουλή !



1 σχόλιο:

  1. Αν εχεις τυχει διαβαινε, εχω δει ανθρωπους να κερδιζουν χιλιαρικα με ενα και δυο ευρω, ενα παραθυρο στη. τυχη μονο καλο μας κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή